BeogradLazarevacVesti

SNP obeležio 19. godina od NATO agresije

Omladina opštinskog odbora SNP-a organizovala je štand kod Rudarske česme povodom 19-te godišnjice od početka NATO  agresije. Tim povodom aktivisti ove stranke delili su propagandni materijal, podsećajući sugrađane na period kada je agresorska vojska 78 dana bombardovala našu zemlju.

SNP obeležio 19. godina od NATO agresije

Članovi SNP-a pozvali su građane da bojkotuju pristup naše zemlje NATO savezu i da se odlučno suprostave i kažu „Ne sankcijama Rusiji“.

Devetnaesta godišnjica od bombardovanja SR Jugoslavije obeležena je širom zemlje ali i u Lazarevcu. Da se nikada ne zaboravi i ne oprosti NATO agresija, poručili su i aktivisti OO SNP-a koji su građanima Lazarevca delili letke u cilju podsećanja na stravične događaje koji su se 1999. godine odigrali na teritoriji naše zemlje.

SNP obeležio 19. godina od NATO agresije
Milica Filipović

Milica Filipović, predsednica omladine OO SNP-a Lazarevac, pozvala je sugrađane da se odlučno suprostave ulasku Srbije u NATO alijansu i podrže savez sa Rusijom.

Aktivisti SNP-a podsetili su sugrađane da je u bombardovanju Srbije, NATO ubio hiljade civila, među kojima i decu, i naneo ogromnu materijalnu štetu koja se meri desetinama milijardi evra. Srbija će čuvati svoja tradicionalna prijateljstva i sa Rusijom i sa Kinom i odlučno se suprostaviti ulasku naše zemlje u NATO, poručili su lazarevački članovi stranke SNP.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA