BeogradLazarevacVesti

Humanitarnom akcijom prikupljeno preko 500 udžbenika za OŠ ‘’Milorad Labudović Labud’’

Udruženje ‘’Ujedinjeni za Lazarevac’’ u okviru svojih humanitarnih aktivnosti prikupilo je preko 500 udžbenika i književnih izdanja za biblioteku ‘’Milorad Labudović Labud’’ u Baroševcu. Uručivši knjige predstavnici udruženja najavili su nastavak sličnih humanitarnih aktivnosti, za pomoć posebno seoskim školama.

knjige-1

Humanost na delu i ovoga puta pokazalo je udruženje građana “Ujedinjeni za Lazarevac“ prikupivši preko 500 naslova za potrebe učenika i prosvetnih radnika OŠ “Milorad Labudović Labud“ Baroševac. Humanitarne akcije se nastavljaju i u narednom periodu.

ujedinjeni

U okviru svojih aktivnosti ženska mreža udruženja “Ujedinjeni za Lazarevac“ realizovala je brojne humanitarne aktivnosti.

ujedinjeni-za-Lazarevac

Kako je rekla predstavnica “Ženske mreže“ Jelena Vukić svojim radom tokom kreativnih radionica članice daju pomoć i podršku svima kojima je neophodna. Prikupljeni novac će biti iskorišćen za pomoć deci sa smetnjama u razvoju, njihovim porodicama ali i svima kojima je potrebno. Udruženje je dalo podršku i lazarevačkom klubu “Nada“. Kroz realizaciju brojnih humanitarnih akcija ali i podršku humanim inicijativama drugih udruženja “Ujedinjeni za Lazarevac“ nastoje da daju svoj doprinos aktivnostima koje će pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA