BeogradKulturaLazarevacVesti

Igor Vince & His Drums, Brass and Key i bend Salsa y Punto nastupili u Lazarevcu

U Centru za kulturu Lazarevac održan je koncert afričke i latino muzike na kojem su nastupili Igor Vince & His Drums, Brass and Key, kao i  bend Salsa y Punto. Ovaj koncert organizovao je Dom omladine uz podršku Grada Beograda, u sklopu mini turneje koja se sprovodi i u Mladenovcu i Obrenovcu.

Igor Vince sa bendom u Lazarevcu

Igor Vince & His Drums, Brass and Key, kao i  bend Salsa y Punto predstavili su se i publici u Lazarevcu duplim koncertom, čiji je organizator Dom omladine. Zajednički imenitelj obe grupe je visok umetnički kvalitet. Pomenuti bendovi pokrivaju muzičke stilove koji kod nas nisu dovoljno zastupljen (afro, rege, latino), a veoma su popularni u svetu, pa se ova mini koncertna turneja može posmatrati i kao vid edukacije, a ne samo popularne zabave.

Igor Vince kaže da se prvi put predstavlja publici u Lazarevcu. Kaže da je njemu i kolegama nedostajao kontakt sa publikom i atmosfera koju prave na svojim nastupima.

Igor Vince
Igor Vince

Pored Igora i njegovog benda, publici u Lazarevcu se predstavio i bend Salsa y Punto, koji je sastavljen od mešavine kubanskih i srpskih muzičara.

Igor Vince narednih dana objavljuje svoj novi singl „Sreća je“, pa ga sada očekuje medijska promocija pesme, koju je publika u Lazarevcu sinoć imala priliku da premijerno posluša. Igor se nada što skorijem kraju epidemije, kako bi i publika i muzičari uživali u muzici kao nekada.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA