Inovativna rešenja energetski efikasne i ekološke gradnje Kompanije Xella Srbija u Vreocima

Kompanija Xella Srbija u Vreocima pionir je u primeni novih tehnologija u zidanim konstrukcijama i implementaciji aktuelnih svetskih trendova uz strogo poštovanje zakonskih procedura i propisa. Predstavnici ove kompanije organizovali su za medije prezentacije i obilazak pogona u Vreocima i tom prilikom predstavili inovativna rešenja koja omogućuju proces nove energetski efikasne i ekološke gradnje.

Xella Srbija kao i prethodnih godina, ulaže u unapređenje svoje proizvodnje sa ciljem da smanji energetsku potrošnju u procesu proizvodnje i da prenese svojim potencijalnim kupcima poruku važnosti energetske održivosti u procesu gradnje. Na prezentaciji, zaposleni su predstavili koji su to energetski efikasni materijali, koji dovode do čak 50 odsto uštede električne energije.

Kompanija Xella Srbija veliku pažnju, pri procesu proizvodnje, posvećuje zaštiti radnika, trudeći se da kontinuirano poboljšavaju uslove zaposlenih.

Na tržištu Srbije nemačka kompanija Xella prisutna je od 2004. godine, kada je u procesu privatizacije kupila fabriku Gas beton. Zaposleni ističu da su zadovoljni poslovnom klimom i da njihovo uspešno poslovanje u značajnoj meri utiče i na ostale nemačke kompanije koje planiraju investicije u našoj zemlji.

Plan ove kompanije je da nastavi da razvija inovativne proizvode i nudi gotova rešenja za svoje klijente, investitore i građevinske kompanije. Cilj je da se proširi asortiman proizvoda tako da kompletan objekat bude od materijala ove kompanije, što će, navode, podići kvalitet života u tim objektima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA