BeogradLazarevacVesti

Intenzivni radovi na revitalizaciji putne infrastrukture na teritoriji GO Lazarevac

Intenzivni radovi na revitalizaciji putne infrastrukture na teritoriji GO Lazarevac, teku planiranom dinamikom. Po rečima člana veća zaduženog za bezbednost saobraćaja na putevima Aleksandra Bulatovića počeli su radovi na asfaltiranju deonice puta dužine preko 1000 metara ka osnovnoj školi u Stubici. Kako je planirano u narednom periodu biće završeno još deset saobraćajnica. Bulatović je najavio i radove na održavanju lokalnih i nekategorisanih puteva u skladu sa programom koji je nedavno usvojen na sednici skupštine GO Lazarevac.

asfaltiranje-111

Ekipe preduzeća “Šumadija put“ počele su radove na revitalizaciji saobraćajnice duge 1000 metara u MZ Stubica. Radovi se finansiraju sredstvima Grada Beograda, a cilj je da meštani ovog dela grada dobiju bezbednu saobraćajnicu na koju čekaju već gotovo dve decenije. Član veća zadužen za bezbednost u saobraćaju Aleksandar Bulatović zamolio je građane ovog dela grada za strpljenje tokom izvođenja radova.

Aleksandar-Bulatović
Aleksandar Bulatović

Tokom ove građevinske sezone planirana je modernizacija još deset saobraćajnica, kako gradskih ulica tako i lokalnih puteva.
Asfaltiranje-123

Kako bi se izbegle saobraćajne gužve i omogućilo nesmetano odvijanje saobraćaja Bulatović je najavio da će o svim aktivnostima građani biti blagovremeno obavešteni.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA