BeogradLazarevacVesti

Intezivni radovi na putnoj infrastrukturi u Stepojevcu

Član veća zadužen za bezbednost saobraćaja na putevima Aleksandar Bulatović istakao je da se nastavljaju intenzivni radovi na putnoj infrastrukturi. Preduzeće “Šumadija put“ izvode radove u ulici “Spasenije Cane Babović“ u Stepojevcu.

Uredjenje-puteva

Radove na deonici dugoj 850 metara finansira Javno preduzeće za puteve grada Beograda. Bulatović je istakao da je već 20 dana u toku rekonstrukcija saobraćajnice “Nikola Tesla“ u MZ “Dušan Petrović Šane“.

Uprkos nestabilnim vremenskim uslovima radovi na rekonstrukciji ulice Spasenije Cane Babović u Stepojevcu počeli su i biće završeni do kraja nedelje. Rekonstrukcija se finansira iz budžeta Grada Beograda.

Putevi

Radovi na najdužoj deonici od 5,5 kilometara Brajkovac – Dudovica su intenzivirani, a rok za završetak radova je do kraja septembra.

U samoj gradskoj zoni javno komunalno preduzeće “Beograd put“ izvodi radove na rekonstrukciji ulice Nikole Tesle u MZ “Dušan Petrović Šane“. U planu je i izgradnja trotoara sa obe strane kolovoza.

Asfaltiranje

Kako se očekuje novi plan detaljne regulacije MZ “Dušan Petrović Šane“ biće usvojen već u septembru od strane Skupštine Grada Beograda, čime će biti stvoreni uslovi za početak rekonstrukcije takozvanog trećeg niza u ovoj mesnoj zajednici.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA