LazarevacSportVesti

Ivan Vince pobednik beogradskog regiona u pecanju na Staroj Očagi

U organizaciji Sportsko ribolovnog društva Turbina iz Vreoca na jezeru Stara Očaga održano je Prvenstvo Srbije za region Beograda.

Riba iz jezera Stara Očaga

U pitanju je kvalifikaciono takmičenje za Master ligu a ukupno se nadmetalo 13 ribolovaca u pecanju na plovak. Pobednik Beogradskog regiona je Ivan Vince. Turbinu tokom sledeće nedelje očekuje Prvenstvo Srbije za decu koje će se održati u Srpskom Miletiću.

Ribolovac na Staroj Očagi

Domaćin Prvenstva Srbije u pecanju na plovak za region Beograda bilo je Sportsko ribolovno društvo Turbina iz Vreoca a takmičenje je održano na jezeru Stara Očaga. U pitanju je takmičenje kvalifikacionog karaktera za Master ligu. Ovo nadmetanje je bilo zakazano za kraj aprila, ali ga je pandemija koronavirusa odložila za kraj maja meseca. Na takmičenju je učestvovalo ukupno 13 ribolovaca.

Dodela pehara i priznanja

U jezeru Stara Očaga zastupljeno je vrše vrsta ribe, a ove godine dominantna je babuška. Članove Sportsko ribolovnog društva Turbina Vreoci u narednom periodu očekuje više takmičenja, i za juniore i seniore, rekao je predsednik ovog društva Milutin Ranković. On se na pomoći pri organizovanju takmičenja zahvalio Gradskoj opštini Lazarevac i Turističkoj organizaciji.

Milutin Ranković
Milutin Ranković

Na Prvenstvu Srbije u pecanju na plovak treće mesto je zauzeo Milan Ivanić, drugoplasirani je Đorđe Stefanović, dok je pobednik Beogradskog regiona Ivan Vince. Tri prvoplasirana su dobila pehare, a ostali takmičari zahvalnice i prigodne poklone.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA