LazarevacSportVesti

Iza boksera Grejtesta pet godina postojanja

Godina 2020. bila je teška, ali i uspešna. S obzirom na to, u kakvom se vremenu živelo, u Bokserskom klubu Grejtest iz Lazarevca, mogu da imaju dovoljno povoda za zadovoljstvo. Mladi sportski kolektiv koji uskoro obeležava pet godina postojanja, ostvario je zapažene rezultate, a zacrtani su i ozbiljni planovi kada je reč o vremenu dolazećem.

BK Grejtest

Nemanja Stolić, prvi čovek lazarevačkih boraca, ističe da je nabitnije da su članovi Grejtesta bili uspešni na takmičenjima, iako su ona organizovana u manjem obimu zbog dobro poznate situacije sa koronavirusom.

Kada je reč o obeležavanju pola decenije funkcionisanja, centralni događaj, trebalo bi da bude organizacija Prvenstva Srbije za mlađe kategorije u Lazarevcu.

Stolić, desno

Stolić napominje da tim takmičenjem klub želi da potvrdi kvalitet u radu sa mladima. On se nada da će se pomenuto Prvenstvo organizovati na proleće. Pre toga, usledeće pripreme na Zlatiboru za takmičare koji će da učestvuju na raznim prvenstvima.

BK Grejtest

Iz BK Grejtest ističu da se poseban akcenat stavlja na upis novih članova. Na tom polju, organizovaće se i prezentacije po školama, kako bi se najmlađima dočarala ova veština.

Želja je da se za peti rođendan objavi i neka vrsta monografije u kojoj bi se na jednom mestu našli svi važni detalji iz dosadašnjeg bitisanja kluba.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA