BeogradLazarevacVesti

Izabrani novi vršioci dužnosti direktora Centra za kulturu i JP Direkcija

Na 16. sednici Skupštine GO Lazarevac na dnevnom redu bilo je šest tačaka, a o četiri se raspravljalo po skraćenom postupku. Za vršioce dužnosti direktora Centra za kulturu i JP Direkcija izabrani su Aleksandar Arsenović, diplomirani hidrogeolog i Mile Ranković, diplomirani inženjer menadžmenta, na period od tri meseca. Konstatovan je i prestanak funkcije zamenika sekretara Skupštine zbog smrti Nebojše Maksimovića, koji je obavljao ovu funkciju.

Sednica Skupštine

Zasedanje lazarevačke skupštine počelo je minutom ćutanja za preminulog Nebojšu Makismovića, koji je obavljao funkciju sekretara Skupštine GO Lazarevac od 1. septembra 2020. godine. Predsednik Skupštine Bojan Sinđelić napomenu je da su svi cenili rad i istrajnost Nebojše Maksimovića i da će im svima nedostajati u radu Skupštine, a da će novi sekretar biti izabran na nekoj od narednih sednica.

Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

Zbog prestanka mandata vršiocimaa dužnosti direktora Centra za kulturu i JP Direkcija, Marku Mijuškoviću i Milanu Plataniću, na period od tri meseca postavljeni su novi vršioci dužnosti.

Sednica Skupštine

Aleksandar Arsenović novi je v.d. Centra za kulturu, dok je Mile Ranković novoizabrani v.d. direktora Javnog preduzeća Direkcija za izgradnju Lazarevca.

Aleksandar Arsenović
Aleksandar Arsenović

Odbornici su usvojili i prestanak mandata odbornika Skupštine Milana Karadžića, koji je podneo ostavku na ovu funkciju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA