Izložba likovnih radova učenika osnovnih škola Gradske opštine Lazarevac

U Centru za kulturu Lazarevac otvorena je izložba radova učenika svih osnovnih škola Gradske opštine Lazarevac od petog do osmog razreda. Izložbu pod nazivom „U susret proleću“ otvorio je član Veća zadužen za obrazovanje Rade Mirković. Izloženo je 150 radova.

„U susret proleću“ naziv je izložbe koja je otvorena u Centru za kulturu Lazarevac. Izloženo je 150 likovnih radova učenika od petog do osmog razreda osnovnih škola sa teritorije opštine Lazarevac. Izložbu je svečano otvorio član Veća zadužen za obrazovanje Rade Mirković koji je ovom prilikom istakao da je cilj ovog događaja da radovi izađu iz okvira škole, da učenici prikažu svoje radove, a i da se pohvale svojim talentom.

U ovih 150 radova uložen je veliki trud, takođe i talenat, kako učenika tako i mojih kolega koji nesebično ulažu svoje znanje i umeće i usmeravaju taj talenat u pravom smeru- istakao je Rade Mirković.

Svi zainteresovani građani do 6. aprila mogu posetiti Centar za kulturu Lazarevac i pogledati izložbu ovih talentovanih mališana.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA