BeogradLazarevacVesti

Nikola Nikodijević posetio Centar za kulturu Lazarevac povodom novih projekata

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević posetio je Centar za kulturu Lazarevac, i tom prilikom istakao da u ovu kulturnu ustanovu nije ulagano godinama i dodao da Lazarevac zaslužuje nov i rekonstruisan Centar za kulturu. Nikodijević je izrazio zadovoljsto što je realizovan projekat koji se odnosi na postavljanje parkinga za bicikle na sedam lokacija u Gradskoj opštini Lazarevac. Ovaj projekat je realizovao Centar za kulturu Lazarevac u saradnji sa udruženjem biciklista „Kurbla“.
Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine Grada Beograda
Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine Grada Beograda

Povodom pokretanja brojnih projekata Centra za kulturu Lazarevac, među kojima je i postavljanje parkinga za bicikle ispred samog objekta, opštinu Lazarevac posetio je predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević.  Ovaj projekat realizovao je Centar za kulturu Lazarevac u saradnji sa lazarevačkim udruženjem biciklista „Kurbla“. Nikodijević je istakao da u narednom periodu treba više sredstva ulagati u Lazarevac jer građani ove opštine to i zaslužuju. Istakao je ovom prilikom da Lazarevac treba da se razvija u korak sa svim beogradskim opštinama.

Drago mi je što su mladi ljudi na čelu ove kulturne ustanove. Godinama nije ulagano u ovaj objekat, zaista mislim da Lazarevac zaslužuje nov i rekonstruisan Centar za kulturu. Mislim da treba više ulagati u sportske terene i dečija igrališta. Grad Beograd će apsolutno stajati na raspolaganju ovoj opštini-istakao je Nikola Nikodijević.

Direktor Centra za kulturu Lazarevac, Marko Mijušković istakao je da je nedavno potpisano rešenje o korišćenju zgrade nakon nekoliko decenija i da je dobijena upotrebna dozvola i dodao da je to jako značajno za ovu kulturnu ustanovu a i za opštinu Lazarevac.

Marko Mijušković, direktor Centra za kulturu Lazarevac
Marko Mijušković, direktor Centra za kulturu Lazarevac

Ovo je jedna od značajnih stvari jer sada možemo raditi brojne projekte vezane za rekonstrukciju same zgrade ove kulturne ustanove. Centar za kulturu Lazarevac je sa udruženjem biciklista „Kurbla“ realizovao projekat koji se odnosi na postavljanje parkinga za bicikle na sedam lokacija u Gradskoj opštini Lazarevac- rekao je Mijušković.

Mijušković je najavio da će u narednom periodu biti realizovani brojni projekti bitni za razvoj kulture i zdravih stilova života u Lazarevcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA