Izložba škole crtanja, slikanja i vajanja “Dule Karaklajić” u lazarevačkoj biblioteci

U Biblioteci “Dimitrije Tucović” Lazarevac otvorena je likovna izložba škole crtanja, slikanja i vajanja “Dule Karaklajić” koju vodi akademski slikar Mile Rajšić.

Slika Mila Rajšića

Na izložbi su predstavljena dela učenika od prvog do četvrtog razreda svih osnovnih škola iz Lazarevca, a ovom prilikom je izloženo 30 radova. Izložba će trajati do subote 15. februara.

Decije slike skole crtanja

Škola crtanja, slikanja i vajanja “Dule Karaklajić” postoji već 22 godine i sa uspehom je vodi akademski slikar Mile Rajšić koji je upravo zahvaljujući radu ove škole velikom broju polaznika približio ovu umetnost. Na izložbi su prikazani radovi učenika od prvog do četvrtog razreda.

Deca škole slikanja

Pored 30 radova polaznika škole, isto toliko dela je u biblioteci izložio i sam umetnik Mile Rajišić. On nam kaže da je zadovoljan saradnjom sa učenicima i naglašava da ima talentovane dece i pored toga što ih u tom uzrastu više interesuju neke druge aktivnosti.

Mile Rajšić
Mile Rajšić

Izložbu polaznika škole crtanja, slikanja i vajanja „Dule Karaklajić“ svi posetioci biblioteke će moći da pogledaju do 15. februara u periodu od 8 do 20 časova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA