BeogradLazarevacVesti

Izmena režima rada linija javnog prevoza u delu Lazarevca

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Stefana Nemanje u Lazarevcu, od 20. do 21. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi po fazama i to na sledeći način:

– faza 2 – radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje kolovoza predmetne ulice na delu između zona raskrsnica sa ulicama Veljka Vlahovića i Branislava Milutinovića 20. oktobra od 8 časova. Tokom izvođenja radova, vozila sa linija javnog prevoza 171 i 173 će u oba smera saobraćati od autobuske stanice Lazarevac ulicama Kolubarski trg, Branka Radičevića, Dula Karaklajića, Nikole Vujačića, Janka Stajčića, Dimitrija Diše Đurđevića, Dobrivoja Đurđevića, Aranđelovački put, Karađorđevom i dalje redovnim trasama;

– faza 1 – radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje kolovoza predmetne ulice na delu između zona raskrsnica sa ulicama Dr Đorđa Kovačevića i Veljka Vlahovića 21. oktobra. Tokom izvođenja radova, vozila sa linija javnog prevoza 171 i 173 će u oba smera saobraćati od autobuske stanice Lazarevac, ulicama Kolubarski trg, Branka Radičevića, Dula Karaklajića, Nikole Vujačića, Veljka Vlahovića, Stefana Nemanje i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta, a u fazi 1 i privremeno stajalište „Njegoševa” u Ulici Veljka Vlahovića, u smeru prema Ulici Stefana Nemanje, na poziciji oko 25 metara posle pešačkog prelaza koji se nalazi u zoni raskrsnice sa Njegoševom ulicom, navedeno je u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA