BeogradLazarevacObrazovanjeVesti

Opština Lazarevac nagradila Vukovce i učenike generacije sa po 50 hiljada dinara

U velikoj sali GO Lazarevac predsednik opštine Bojan Stević uručio je ugovore o dodeli novčanih sredstava za Vukovce i učenike generacije u iznosu od 50 hiljada dinara. Opština Lazarevac po prvi put donela je odluku da nagradi najbolje učenike i nosioce Vukovih diploma a njih 45 dobilo je novčana sredstava koja će im kroz par dana biti uplaćena na račun. Ovo je mali znak pažnje za naše najboje učenike i planiramo da ovo bude redovna praksa kada su u pitanju učenici koji su tokom školovanja bili najbolji, kaže predsednik opštine Bojan Stević.

U velike sali Gradske opštine Lazarevac, predsednik opštine Bojan Stević uručio je ugovore o dodeli novčanih sredstava u iznosu od 50 hiljada dinara roditeljima učenika koji su bili nosioci Vukove diplome i đaci generacije. On je ovom prilikom rekao da je na njegovu inicijativu doneta odluka da se po prvi put učenici nagrade novčanim sredstvima i da je ovo značajan korak i podsticaj za mlade koji su najbolji učenici na teritoriji GO Lazarevac.

Predsednik opštine, Bojan Stević, izjavio je: „Ovo je mali znak pažnje za naše najbolje učenike, i planiramo da ovo bude redovna praksa kada su u pitanju učenici koji su tokom školovanja bili najbolji.“ Njegove reči naglašavaju opredeljenost opštinske administracije da nastavi podržavati izuzetne talente i njihove obrazovne aspiracije.

Bojan Stević, predsednik opštine GO Lazarevac
Bojan Stević, predsednik opštine GO Lazarevac

Novčane nagrade će biti uplaćene na račune nagrađenih učenika u narednim danima. Ovaj korak priznanja i podrške obrazovanju pozdravlja se kao važan doprinos razvoju talentovanih pojedinaca i izgradnji bolje budućnosti za lokalnu zajednicu Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA