Javna prezentacija Nactra plana detaljne regulacije dela Treće mesne zajednice 24. septembra

Nacrt plana detaljne regulacije dela Treća mesne zajednice u Lazarevcu, za ulice Branka Pešića, Solunsku, Slaviše Đorđevića i Novu ulicu (produžetak ulice Slaviše Đorđevića do veze sa ulicom Milentija Popovića), izložen je na javni uvid u zgradi Gradske uprave Grada Beograda u ulici 27. marta br 43 – 45, u suterenu, i u zgradi Gradske opštine Lazarevac, u Karađorđevoj broj 42, od 14. septembra do 13. oktobra, svakog radnog dana od 9 do 18 časova.

GO Lazarevac

U toku javnog uvida, Nacrt plana izložen je i na sajtu Grada Beograda, u rubrici „Gradski oglasi“.

Javna sednica Komisije za planove Skupštine Grada Beograda o predmetnom Nacrtu plana održaće se 29. oktobra u zgradi Gradske uprave  Beograda, u ulici Kraljice Marije broj 1, u sali na 20. spratu.

Informacije o predloženim rešenjima, zainteresovanim licima, davaće poredstavnik obrađivača od 12 do 18 časova, utorkom u zgradi Gradske uprave Beograda, u ulici 27. marta br 43 – 45 u suterenu, i četvrtkom u zgradi Gradske opštine Lazarevac u Karađorđevoj ulici broj 42.

Karađorđeva ulica

Primedbe na predložena rešenja, u pisanom obliku, mogu se dostaviti Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, preko pisarnice u ulici Kraljice Marije broj 1, zaključno sa 13. oktobrom.

Javna prezentacija Nactra plana detaljne regulacije dela Treće mesne zajednice, zakazana je za 24. septembar, sa početkom od 10 časova u Skupštinskoj sali na prvom spratu Gradske opštine Lazarevac.

GO Lazarevac

U skladu sa trenutnom situacijom i merama koje su na snazi, a u vezi sa aktuelnom pandemijom koronavirusa, obaveštavaju se građani da će javnoj prezentaciji moći da prisustvuje ograničen broj osoba, u skladu sa merama i preporukama Kriznog štaba.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA