BeogradLazarevacVesti

Javni konkurs za finasiranje udruženja koja se bave mladima

Savet za mlade GO Lazarevac raspisao je četvrti javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata udruženja sa teritorije naše opštine koja se bave mladima.

kanelarija-za-mlade

Rebalansom budžeta GO Lazarevac izdvojeno je 500 hiljada dinara namenjenih za finansiranje aktivnosti predviđenih lokalnim akcionim planom za mlade.

GO Lazarevac u skladu sa lokalnim akcionim planom za mlade obezbedila je sredstva za finansiranje ili sufinansiranje projekata koji su od javnog interesa i odnose se na zapošljavanje i preduzetništvo mladih, obrazovanje i aktivno učešće mladih u društvu, informisanje, savetovanje i mobilnost, bezbednost, zdravlje i socijalnu uključenost kao i organizaciju kulturnih i sportskih događaja.

Konkurs je namenjen udruženjima  sa sedištem na teritoriji lazarevačke opštine koja su registrovana pre najmanje godinu dana ali ne i neformalnim grupama mladih koji imaju neku ideju.

Uros-Stolic
Uroš Stolić

Uroš Stolić predsednik Saveta za mlade GO Lazarevac izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom realizacijom projekata i utrošenim sredstvima za tu namenu.

Projekat kojim se konkuriše treba da se realizuje u celosti na području GO Lazarevac, i da se sve faze projekta realizuju u tekućoj godini, a najkasnije do 10.12.2018.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA