BeogradLazarevacVesti

Učešće ribolovačkog društva Turbina na Svetskom prvenstvu u Italji

Na kanalu Kavo Lama u oblasti Modena u Italiji, 3. i 4. avgusta održaće se Svetsko prvenstvo u sportskom ribolovu u disciplini „Plovak za mlade“.

Turbina

U sastavu reprezentacije Srbije nastupiće dvojica sportskih ribolovaca iz ribolovačkog udruženja “Turbina“ Vreoci: Mateja Pantelić i Mihailo Ranković.

Svojim uspesima mesto u reprezentaciji Srbije i učešće na Svetskom prvenstvu u sportskom ribovu  izborili su Mateja Pantelić i Mihailo Ranković  članovi Sportsko ribolovnog društva “Turbina Vreoci“. Predsednik kluba  Marković Milutin istakao je da su takmičari spremni i da su pripreme trajale gotovo dva meseca.

ribolovci

Sportski direktor vreočkog ribolovnog društva Mihailo Vasiljević istakao je da “Turbina“ već ima iskustva u međunarodnim takmičenjima i da su ovoga puta pripreme adevatno sprovedene.

Mateja Pantelić i Mihailo Ranković bave se ribolovom po osam godina, učestvovali su na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima a naredno vide kao priliku da u svoj klub donesu još neko odličje.

Sa ambicijom da u Vreoce donesu neku od medalja, svesni svih prednosti koje imaju kao ekipa reprezentativci Srbije Mateja Pantelić i Mihailo Ranković već vide sebe na pobedničkom postolju. Uz srećan put, ostaje nam samo da im poželimo i da ih ribolovačka sreća ne izneveri.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA