BeogradLazarevacVesti

Javno preduzeće za izgradnju Lazarevca obeležilo slavu

Ceremonijom rezanja slavskog kolača, zaposleni u Javnom preduzeću za izgradnju Lazarevca obeležili su slavu Svetog kralja Milutina. Domaćin slave bio je vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Mile Ranković, koji je kolegama i svim građanima koji slave ovog sveca čestitao slavu. Ranković je ovom prilikom izrazio uverenje da ovo Javno preduzeće čekaju bolji dani i najavio da će zaposlenima koji nisu primili tri preostale zarade, one biti isplaćene do kraja godine. Obeležavanju slave prisustvovali su brojne zvanice iz javnog života opštine Lazarevac.

Slava u Javnom preduzeću za izgradnju Lazarevca

Javno preduzeće za izgradnju Lazarevca obeležilo je u subotu, 12. novembra svoju slavu Svetog kralja Milutina. Pored zaposlenih u ovm preduzeću, slavi su prisustvovali i predstavnici Gradske opštine Lazarevac na čelu sa predsednikom Bojanom Stevićem. Vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Mile Ranković kolegama i građanima koji slave poželeo je srećnu slavu.

Slava JP za izgradnju Lazarevca

Ranković se ovom prilikom zahvalio predsedniku opštine Bojanu Steviću što je prepoznao važnost rešavanja u Javnom preduzeću za izgradnju Lazarevca rešen i naglasio da će zaostala primanja zaposlenima biti isplaćena do kraja godine.

Mile Ranković

Čestitajući zaposlenima u Javnom preduzeću za izgradnju Lazarevca i građanima koji slave, predsednik opštine Bojan Stević podsetio je da je ovo preduzeće prošlo kroz period izazova i izrazio nadu da zaposlene i novo rukovodstvo čekaju bolji dani u 2023. godini.

Bojan Stević na slavi JP za izgradnju Lazarevca

Stefan Uroš II Milutin bio je srpski kralj između 1282. i 1321. godine, pripadnik dinastije Nemanjić i jedan od najmoćnijih vladara Srbije u Srednjem veku. Zbog svog zadužbinarskog delovanja Milutin je kanonizovan dve i po godine posle smrti i proglašen Svetim kraljem.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA