BeogradVesti

Jednokratna pomoć roditeljima sa više dece

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i v.d direktora gradskog Centra za socijalni rad Zorica Pavlović uručile su jednokratnu pomoć roditeljima trojki, četvorki i duplih blizanaca koji žive na teritoriji Beograda.

Jednokratna pomoć roditeljima sa više dece

Za pomoć pomenutim porodicama, Grad Beograd je ove godine izdvojio 8.839.998 dinara, a ova vrsta podrške ostvaruje se jednom godišnje i predviđena je Odlukom o pravima u uslugama socijalne zaštite. Gradska sekretarka je naglasila da Grad Beograd vodi odgovornu socijalnu politiku i da se davanja isplaćuju na vreme i bez kašnjenja.

Nataša Stanisavljević
Nataša Stanisavljević

Deca i natalitet su budućnost ovog grada, tako da će grad uvek imati dovoljno sredstava da pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. Mi ćemo i u 2018. godini nastaviti sa odgovornom socijalnom politikom koju smo negde uspeli da uspostavimo u ove protekle tri godine. – rekla je Nataša Stanisavljević.

U ovom projektu partner gradu bio je Centar za socijalni rad, a direktorka Zorica Pavlović istakla je značaj ove pomoći porodicama sa više dece.

Nataša Stanisavljević
Nataša Stanisavljević

Zadovoljstvo je videti vas u ovolikom broju i ovakvoj lepoti. Moje pomoćnice i saradnice obavljale su ovaj posao sa takvom euforijom, da sve bude ovako kako danas treba da izgleda. – izjavila je Zorica Pavlović.

Na današnjoj svečanosti pomoć je dobilo 70 porodica sa trojkama, jedna sa četvorkama i 12 porodica sa duplim blizancima.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA