“Jesenje skulpture “ u biblioteci “Dimitrije Tucović“

OŠ “Vuk Karadžić“ Stepojevac i biblioteka “Dimitrije Tucović“ organizovali su izložbu “Jesenje skulpture“. Cilj izložbe je da se predstave radovi učenika nižih razreda ove škole, a u susret obeležavanju 145 godina postojanja ove obrazovne ustanove u Stepojevcu . Izložba će biti otvorena narednih deset dana.

Izlozba 1

“Jesenje skulpture“ naziv je izložbe učenika OŠ “ Vuk Karadžić “ Stepojevac, reč je o kreacijama najmlađih na temu jeseni. Svi darovi prirode u kombinaciji sa bogatstvom jesenjih boja našli su svoje mesto i postali deo maštovitih dečijih radova. Direktorka Biblioteke “Dimitrije Tucović“ istakla je da će saradnja biti nastavljena i u narednom periodu.

Izlozba 2

Izložbu je otvorila direktorka OŠ “Vuk Karadžić“ Stepojevac Verica Anđelić, koja je tom prilikom najavila i manifestaciju “Vukovi dani“. Ove godine obeležava se 145 godina školstva u Stepojevcu. Program manifestacije prilagođen je propisanim epidemiološkim merama.

izlozba 3

Manifestacija “Vukovi dani“ se održava od 26. do 30. oktobra. Program manifestacije počinje školskim časom pod nazivom “Slovo o Vuku Stefanoviću Karadžiću“.  Za učenike mlađih razreda biće organizovan kviz znanja, ali i za sve zainteresovane sajam knjiga, takmičenje u poznavanju zagonetki i druženje.  O svim dešavanjima biće snimljen film koji će već početkom novembra biti predstavljen učenicima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA