BeogradLazarevacVesti

Još jedna u nizu humanitarnih akcija udruženja “Ujedinjeni za Lazarevac“

Aktiv žena udruženja “Ujedinjeni za Lazarevac“ organizovao je humanitarnu akciju u cilju prikupljanja pomoći korisnicima Centra za dnevni smeštaj i boravak dece i omladine sa posebnim potrebama u Lazarevcu. Slatkiše i prikupljeni novac predstavnice Aktiva žena ovog udruženja uručile su korisnicima i rukovodstvu centra tokom obilaska ove ustanove. Tom prilikom upravnica Centra za dnevni boravak i smeštaj dece i omladine sa posebnim potrebama Dragana Tomović uručila je zahvalnicu predstavnicima udruženja kao znak kontinuirane saradnje.

Donacija-Ujedinjenih

Još jedna u nizu humanitarnih akcija koje je organizovalo udruženje ‘’Ujedinjeni za Lazarevac’’ ovoga puta je rezultirala donacijom u slatkišima i novcu za rad Centra za dnevni boravak i smeštaj dece i omladine sa posebnim potrebama. Akciju je inicirala i realizovala ženska mreža ovog udruženja, a njene predstavnice su obišle Centar, obradovale korisnike slatkišima i uručile novčani deo poklona rukovodstvu ove ustanove.

Donacija-Ujedinjenih-3

Zahvalnicu u znak kontinuirane i plodonosne saradnje predstavnicima ženske mreže udruženja građana ‘’Ujedinjeni za Lazarevac’’ uručila je rukovodilac Centra za smeštaj dece i omladine sa posebnim potrebama Dragana Tomović.

Donacija-Ujedinjenih-2

Kako su najavile predstavnice ženske mreže organizacija ovakvih i sličnih humanitarnih akcija biće nastavljena i u narednom periodu, čime će udruženje opravdati cilj i svrhu svog postojanja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA