BeogradLazarevacVesti

Još jedna uspešna akcija „Čepom do osmeha“ UG „Ujedinjeni za Lazarevac“

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizovalo je 13 po redu akciju prikupljanja čepova. Do sada je ova organizacija uspela da sakupi oko šest tona čepova a poslednjih nekoliko realizuje se u saradnji sa udruženjem „Čepom do osmeha“ iz Novog Sada. Zahvaljujući brojnim humanim ljudima, udruženje iz Novog Sada nabavilo je preko 81 ortopedsko pomagala.

Akcija Čepom do osmeha

Humanitarno – ekološka organizacija „Čepom do osmeha“ iz Novog Sada peti put je u poseti Udruženju „Ujedinjeni za Lazarevac“. Zahvaljujući dobroj saradnji ove dve organizacije, osobe sa invaliditetom širom naše zemlje dobiće adekvatna pomagala koja će im olakšati život. „Ujedinjeni za Lazarevac“ tokom akcija koje su organizovali svih ovih godina prikupili su oko šest tona čepova, a pored samih članova, koji shvataju značaj ove akcije, značajnu količinu čepova svaki put prikupi i Dnevni boravak za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju, radnici Kolubare, lazarevačkog komunalnog ali i drugi privatni subjekti.

Ujedinjeni za Lazarevac

Volonter organizacije „Čepom do osmeha“, Igor Sušić, zahvalio se Lazarevčanima na humanosti i istako da je naš grad jedan od najboljih u prikupljanju čepova. Dodaje da za jedno ortopedsko pomagalo, u zavisnosti od njegove cene, treba prikupiti 10 do 20 tona čepova a zahvaljujući dobrim ljudima ova organizacija obezbedila je do sada 81 ortopedsko pomagalo.

Članovi Udruženja građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ pozvali su sugrađane da se 13. oktobra odazovu akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja će tog dana u periodu od 10 do 16 časova biti organizovana u njihovim prostorijama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA