BeogradLazarevacVesti

Još jedna uspešna akcija dobrovoljnog davanja krvi udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizovalo je 28. po redu akciju dobrovoljnog davanja krvi. Na prethodnim je prikupljeno 3900 jedinica a iz Udruženja kažu da se nadaju da će sa današnjom akcijom biti više od 4000 jedinica ove dragocene tečnosti. Akcija se i ovaj put organizuje u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije. Na ovoj akciji prikupljeno je 162 jedinice krvi.

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizovalo je svoju 28. po redu akciju dobrovoljnog davanja krvi, nastavljajući svoju plemenitu tradiciju. Prethodne akcije su uspešno prikupile 3900 jedinica ove dragocene tečnosti, no ovog puta, Udruženje se nada da će premašiti taj broj.

Današnja akcija se, kao i prethodne, organizuje u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije, što garantuje kvalitet i sigurnost donirane krvi. Dobrovoljni davaoci krvi su se okupili kako bi dali svoj doprinos humanosti i pomoći onima kojima je ova dragocena tečnost životno važna.

Zahvaljujući dobrim i humanim ljudima, koji su se i ovaj put odazvali u velikom broju, prikupljen je značajan broj jedinica krvi, što će sigurno doneti olakšanje i nadu za mnoge pacijente. Njihova nesebičnost i velikodušnost su primer solidarnosti i zajedničkog doprinosa zajednici.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA