BeogradLazarevacVesti

Još jedna uspešna godina Aktiva žena Lazarevac

Članica Aktiva žena Milena Negovanović sa svojim ćerkama donirala je 10 000 dinara ovom humanitarnom udruženju iz Lazarevca. Ovo nije prva donacija jer je ova humana žena u prethodnom periodu donirala invalidska i toaletna kolica, hodalicu i štake, istakla je predsednica Aktiva žena Zagorka Uskoković. Ovom prilikom zahvalila se Mileni Negovanović i najavila humanitarnu akciju za Janu Simić, koja će se održati posle novogodišnjih i božićnih praznika.

Već osam godina članice Aktiva žena Lazarevca predano su posvećene humanitarnom radu. U tom periodu nebrojeno puta su okupile veliki broj udruženja sličnih afiniteta kako bi pomogle onima kojima je pomoć potrebna. Humanitarni bazar za Janu Simić organizovan je 23. septembra i tom prilikom prikupljena je 51 000 dinara, istakla je predsednica Aktiva žena Zagorka Uskoković. Narednu akciju za malu Janu Aktiv žena organizovaće posle božićnih praznika.

Predsednica Aktiva žena Zagorka Uskoković ovom prilikom zahvalila se članici udruženja Mileni Negovanović koja je donirala 10 000 dinara, invalidska i toaletna kolica, hodalicu i štake. Uskoković je pozvala građane kojima su ova pomagala potrebna, da se jave Aktivu žena.

U Aktivu žena očekuju nove humanitarne akcije koje će biti organizovane u januaru naredne godine. Za pravoslavnu Novu godinu, 13. januara članice Aktiva podeliće mališanima opštine Lazarevac novogodišnje paketiće.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA