LazarevacSportVesti

Jovan Jova Lazarević – Komemorativni skup

Povodom smrti  Jovana Lazarevića, dugogodišnjeg sportskog radnika i počasnog predsednika Fudbalskog kluba Kolubara, u sali Biblioteke „Dimitrije Tucović“ održan je komemorativni skup. U prisustvu porodice, rukovodstva opštine i Kolubare, o životu i radu Jovana Lazarevića, legende lazarevačkog sporta govorili su predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević, nekadašnji predsednik Fudbalskog kluba Kolubara Zoran Marković i sadašnji predsednik Nemanja Ivanović.

Komemoracija Jovi Lazareviću

Porodica, rukovodstva opštine i Fudbalskog kluba Kolubara minutom ćutanja odali su poštu Jovanu Lazareviću, velikom čoveku, prijatelju i požrtvovanom saradniku, koji je čitav svoj život posvetio fudbalu i Kolubari. Jovan Lazarević rođen je u Šopiću 1934. godine, gde je nakon Drugog svetskog rata započeo svoju fudbalsku karijeru u Fudbalskom klubu Šumadija.

Komemoracija Jovi lazareviću

Nakon kratke igračke karijere, dres je zamenio sudijskim dresom. Obraćajući se prisutnima, predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević govorio je o životu i radu Jovana Lazarevića koji je svoj životni vek proveo u fudbalu. Plaketa Fudbalskog saveza Srbije koju je Jova Lazarević dobio, pokazatelj je njegovih kvaliteta i ljudskih osobina, rekao je Stević.

Bojan Stević
Bojan Stević

Nekadašnji predsednik Fudbalskog kluba Kolubara Zoran Marković govorio je o svom četrdesetogodišnjem poznanstvu i prijateljstvu sa Jovanom Lazarevićem i njegovoj bezuslovnoj ljubavi prema Koubari.

Zoran Marković
Zoran Marković

U kratkom i emotivnom govoru, od Jove Lazarevića se oprostio aktuelni predsednik kluba Nemanja Ivanović.

Nemanja Ivanović
Nemanja Ivanović

Posle odlaska u penziju, Jova Lazarević i dalje je bio u Kolubari, a pre 15 godina je imenovan za počasnog predsednika Kluba. Uz Bojana Stevića, Milorada Grčića i Cigu Dojčinovića, postavio je 2014. godine kamen temeljac za izgradnju modernog stadiona Kolubare.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA