BeogradLazarevacVesti

Lazarevački gimnazijalci na republičkim takmičenjima iz jezika

Učenici Gimnazije u Lazarevcu postigli su nezapamćene rezultate iz oblasti jezika. Aleksandra Stošić osvojila je prvo mesto na gradskom takmičenju iz gramatike srpskog jezika, dok je na istom takmičenju Veljko Pavlović osvojio treće mesto. Na gradskom takmičenju iz književnosti  Vida Mijušković osvojila je treću nagradu. Natalija Stepanović osvojila je drugo mesto na gradskom takmičenju iz engleskog jezika, a Bogdan Bajović treće mesto na gradskom takmičenju iz francuskog jezika. Oni će na republičkim takmičenjima koja su planirana za dane vikenda predstavljati grad Lazarevac.
Vida Mijušković, Veljko Pavlović i Aleksandra Stošić
Vida Mijušković, Veljko Pavlović i Aleksandra Stošić

Učenici lazarevačke gimnazije postigli su sjajne rezultate na gradskom takmičenju iz maternjeg jezika. Aleksandra Stošić prvim mestom na gradskom takmičenju izborila je prolazak na republičko takmičenje iz srpskog jezika i jezičke kulture. Na to takmičenje plasirao se i Veljko Pavlović trećim mestom na gradskom takmičenju.

Vida Mijušković, učenica četvrtog razreda plasirala se na Književnu olimpijadu, republičko takmičenje iz književnosti.

Maturantkinja Natalija Stepanović osvojila je drugo mesto na takmičenju iz  engleskog jezika i tako obezbedila prolazak na republičko takmičenje.

Natalija Stepanović
Natalija Stepanović

Trećim mestom na gradskom takmičenju, Bogdan Bajović postao je predstavnik Gimnazije u Lazarevcu na republičkom takmičenju iz francuskog jezika.

Bogdan Bajović
Bogdan Bajović

Učenici trećeg i četvrtog razreda Gimnazije predstavljaće Lazarevac na republičkim takmičenjima zakazanim za dane vikenda.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA