BeogradLazarevacVesti

JP Direkcija za izgradnju Lazarevca obeležilo slavu Svetog kralja Milutina

Ceremonijom rezanja slavskog kolača, zaposleni u Javnom preduzeću za izgradnju Lazarevca obeležili su slavu Svetog kralja Milutina. Direktor preduzeća Mile Ranković čestitao je slavu kolegama, ali i svim građanima koji slave ovog sveca. Ranković je ovom prilikom izrazio uverenje da ovo Javno preduzeće čekaju bolji dani i napomenuo da je od jednog gubitaša, ovo preduzeće za samo godinu dana uspelo da obnovi mehanizaciju i vrati dugovanja uz podršku GO Lazarevac. Obeležavanju slave prisustvovao je i predsednik GO Lazarevac Bojan Stević sa svojim saradnicima.

Obeležena slava u JP Direkcija

Mile Ranković, direktor preduzeća čestitao je kolegama i građanima koji slave i izrazio uverenje da bolji dani čekaju ovo preduzeće, ističući postignute uspehe u obnovi mehanizacije i vraćanju dugovanja. Za samo godinu dana, Javno preduzeće za izgradnju Lazarevca, koje je nekada bilo suočeno sa izazovima i označeno kao gubitaš, uspelo je da se revitalizuje zahvaljujući predanom radu zaposlenih i podršci lokalne samouprave. Od 37 miliona duga, preduzeću je ostao dug od nekih dva miliona, kaže Ranković i nada se kupovini dodatne mehanizacije.

Bojan Stević i Mile Ranković

Predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević, čestitao je slavu zaposlenima i sugrađanima koji slave i napomeuo da je važna i neophodna saradnja između lokalne samouprave i javnih preduzeća. Stević je podsetio da je ovo preduzeće prošlo kroz period izazova i izrazio nadu da zaposlene i  rukovodstvo čekaju bolji dani u narednoj godini. Predsednik je dodao da će se opština potruditi da nabavi novu mehanizaciju kako bi ovo preduzeće proširilo svoju delatnost, ali i da potpiše ugovore sa JP EPS kako bi JP Direkciji obezbedili i druge poslove i podigli nivo prihoda i poslovanja. Po završetku pijace očekujemo da Direkcija preuzme na upravljanje lokale i da na taj način ostvari dodatne prihode, kaže Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA