BeogradIZBORI 2024LazarevacVesti

Kandidat za gradonačelnika liste „Kreni Promeni“ Savo Manojlović u Lazarevcu

Savo Manojlović kandidat za gradonačelnika liste „Kreni – Promeni“ posetio je Lazarevac i razgovarao sa našim sugrađanima. Manojlović je na košarkaškom terenu „Balerina“ igrao basket i pozvao ih da 2. juna podrže ovu listu koja je na beogradskim izborima pod rednim brijem 12 a na lokalu je pod brojem pet. Kandidat za gradonačelnika ove liste rekao je ovom prilikom da se ovaj pokret bori za decentralizaciju i da nijedna opština više ne sme biti rubna.

Savo Manojlović, kandidat za gradonačelnika liste „Kreni – Promeni“, posetio je Lazarevac i razgovarao sa našim sugrađanima. Posebno ističući borbu za decentralizaciju, Manojlović je naglasio da nijedna opština više ne sme biti zanemarena ili tretirana kao rubna. Njegova lista se zalaže za ravnomerni razvoj svih delova grada i opština, te stvaranje uslova za prosperitet i bolji život svih građana.

Dodao je da ova lista ni po koju cenu nakon izbora neće formirati koaliciju sa SNS, kao ni da jedan kandidat sa liste „Kreni Promeni“ neće moći da paktira sa predstavnicima vladajuće strukture.

Petar Mijaljević prvi na listi za Lazarevac kaže da je važno da 2. juna izađemo na izbore kako bi podržali listu „Kreni – Promeni i Ja sam Lazarevac“. Prepoznajemo probleme Lazarevca i spremni smo da menjamo stvari na bolje, kaže Mijaljević.

Manojlović i Mijaljević pozvali su Lazarevčane da se pridruže ovoj listi na predstojećim izborima 2. juna, istakavši da je lista „Kreni – Promeni“ na beogradskim izborima pod rednim brojem 12, dok je na lokalnom nivou pod brojem pet.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA