BeogradLazarevacPolitikaVesti

Kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović posetio Lazarevac

Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred Srpske radikalne stranke Miljan Damjanović posetio je u sklopu predizborne kampanje opštinski odbor ove stranke u Lazarevcu. Ovom prilikom razgovarano je o aktuelnoj problematici Lazarevčana, a jedna od glavnih tema bila je vraćanje nadležnosti opštinama.

Kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović posetio Lazarevac

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke uradio je već program koji je u interesu svih Lazarevčana i predočio ga Gradskom odboru. Radikali su spremni da, kako kažu,  kada dođu na vlast krenu sa sprovođenjem svog programa, kaže predsednica Opštinskog odbora Dragana Trajković.

Jedna od stvari koja bi trebalo da se promeni je saobraćajno povezivanje Lazarevca sa Beogradom. Radikali prelažu veći broj polazaka vozova, te da se iskoristi nedavno urađena brza pruga Beograd – Valjevo.

Kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović posetio Lazarevac
Miljan Damjanović

Grad Beograd i Lazarevac treba da se vodi na srpski, domaćinski način, poručio je kandidat za gradonačelnika Srpske radikalne stranke Miljan Damjanović i dodao da je vraćanje nadležnosti opštinama takođe bitan deo programa ove stranke.

Kada su postizborne koalicije u pitanju, radikali su jasni, nema razgovora sa koalicijom Dveri – DJB, listom oko Dragana Đilasa, LDP i Demokratskom strankom, dok sa drugima može biti razgovora. Radikali se na predstojećim izborima nadaju dobrom rezultatu, i ističu da bi svaki dvocifren rezultat za njih bio i dobar rezultat.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA