BeogradLazarevacPolitikaVesti

Kandidat za gradonačelnika Zoran Radojičić u poseti Lazarevcu

Nosilac liste „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“ dr Zoran Radojičić obišao je Lazarevac gde je nakon razgovora sa građanima poručio da će ta lista, ako pobedi na beogradskim izborima, insistirati na ravnomernom razvoju opština u okruženju Beograda.

Radojičić je obišao štand aktivista SNS-a kod Rudarske česme, u pratnji članova Glavnog odbora ove stranke Milorada Grčića, Bojana Stevića i Bojana Sinđelića.

Kandidat za gradonačelnika Zoran Radojičić u poseti Lazarevcu
dr Zoran Radojičić

Dolazak u Lazarevac za mene je poseban događaj, jer sam emotivno vezan za ljude u ovom kraju. Živeo sam dugo u Lazarevcu i znam koliko su svi infrastrukturni projekti, urađeni u prethodne četiri godine, doprineli razvoju ove opštine – rekao je dr Zoran Radojičić, kandidat za gradonačelnika.

Vrlo je značajno to što je otvorena turska fabrika tekstila u Lazarevcu i očekujemo da će još veći broj ljudi dobiti posao. Trudićemo se i insistirati na ravnomernom razvoju opština u okruženju Beograda, rekao je Radojičić.

Dr Zorana Radojičića, inače direktora Dečije klinike u Tiršovoj, dočekao je veliki broj Lazarevčana. Kandidat SNS za gradonačelnika kaže da mu je drago što je imao priliku da se susretne sa ljudima čiju je decu operisao i da će i dalje biti na rapolaganju svima koji pomoć potraže.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA