BeogradLazarevacVesti

Trening „Ulaz slobodan“ za mlade uzrasta od 16 do 30 godina

Udruženja građana „Deluj lolakno, razmišljaj globalno“ i „Srbija u pokretu“ u subotu, 17. februara u Lazarevcu organizuju trening „Ulaz slobodan“ koji je namenjen mladim ljudima uzrasta od 16 – 30 godina.

Trening „Ulaz slobodan“ je razvijen od strane predavača sa Harvard Kenedi Škole i njegov cilj je da polaznike nauči sve o javnom nastupu, javnom govoru i organizovanju ljudi da prave pozitivne promene u svom društvu.

Mladi koji se prijave za trening imaće priliku da kroz kreativan rad nauče kako da ljudima predstave svoju ideju, kako da pozovu druge da im se u toj ideji priključe i šta je to što njihov javni govor mora da sadrži da bi zainteresovao slušaoce.

Kroz ovaj trening je do sada prošlo hiljade mladih iz cele Srbije koji su stečene veštine upotrebili da u svojim lokalnim zajednicama pokreću dobre inicijative. Svi mladi koji imaju ideju kako da svoj grad učine boljim i imaju želju da steknu nova znanja koja bi im u tome pomogla, mogu se prijaviti za trening „Ulaz slobodan“ na broj telefona:

  • 0640733233 ili na mail: pokreni@srbijaupokretu.org

Projekat održavanja treninga je podržan od strane Saveta za mlade Gradske opštine Lazarevac

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA