Karatista Kolubare Ilija Radonjić predstavljaće Lazarevac na Svetskom školskom prvenstvu

Karate klub Kolubara u narednom periodu očekuju brojne aktivnosti. Opštinu Lazarevac na Svetskom školskom prvenstvu u karateu, katama i borbama koje će se održati drugog vikenda septembra, predstavljaće mladi karatista Kolubare Ilija Radonjić, izjavio je za televiziju Gem, trener ovog kluba Veljko Simić. Konkurencija će biti jaka ali Ilija očekuje da će se u Lazarevac vratiti sa velikim uspehom.

Karate klub Kolubara

Na svetskom školskom prvenstvu u karateu, katama i borbama , koje će se održati sredinom septembra, Lazarevac će predstavljati Ilija Radonjić. Ovaj maldi sportista prošao je kvalifikacije za svetsko školsko prvenstvo u kategoriji petog i šestog razreda. Ilija je osvojio prvo mesto  na školskom prvenstvu Beograda i Srbije.

Karatisti Kolubare

Kruna uspeha u ovoj sezoni za karatiste Kolubare su brojna priznanja sa prestižnih takmičenja i turnira.  Veljko Simić se nada da će i u novoj sezoni nizati velike uspehe. Upis novih članova i pripreme za novu sezonu  počinju od 2. septembra. Treninzi će se održavati u staroj hali utorkom, četvrtkom i subotom.

Mlade nade svakog dana stasavaju u Karate klubu Kolubara, a njihov trener kaže da će mnogi od njih postati šampioni.  Karatisti ovog kluba nastavljaju vredno da vežbaju i pripremaju za naredna takmičenja.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA