Karatisti Kolubarca od septembra na Balkanskom prvenstvu

Karate klub Kolubarac i Rekreativno udruženje Kolubarac u narednom periodu očekuju brojne aktivnosti. U septembru će se održati Balkansko prvenstvo na kome će učestvovati mlada karatiskinja Milica Bjeličić, kao i Nađa Đurović koje su bile na pripremama u Topoli, u organizaciji Beogradskog karate saveza. Takođe, za evropsko kadetsko prvenstvo od januara se priprema Ranković Dimitrije. Prema rečima Ivane Filipović Anđelković, predsednice kluba, ona se nada da neće doći do pogoršanja epidemiološke situacije. Po tradiciji, karate klub Kolubarac sprovodi i besplatnu letnju školu karatea koja će trajati do kraja avgusta.

Kao i svake godine, Karate klub Kolubarac svoje članove šalje na pripreme za novu sezonu. Dve mlade karatiskinje Milica Bjeličić i Nađa Đurović su se nedavno vratile sa priprema iz koje su bile održane u Topoli. Od 31. avgusta kadete, juniore i seniore očekuju klupske pripreme u Crnoj Gori.

Već po tradiciji, Kolubarac je za sve mališane organizovao besplatnu letnju školu karatea koja će trajati do kraja avgusta. To će biti dobra prilika da se deca oprobaju u ovom sportu i zavole ga.

Rekreativno udruženje Kolubarac takođe je veoma aktivno u ovom periodu. U planu redovnih aktivnosti koje se održavaju su fitness program Tae-Bo za žene, kardio program visokog inteziteta kao i ritmička gimnastika. Takođe, od septembra kreću individualni programi za decu, pilates, i korektivna gimnastika koja obezbeđuje pravilan razvoj kod dece.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA