BeogradLazarevacVesti

Karatisti Zenita osvojili drugo mesto ekipno na turniru u Mokroj Gori

Takmičari Кarate kluba „Zenit“ iz Velikih Crljena su u Drvengradu na „Кupu Mećavnika“, međunarodnom karate turniru pod pokroviteljstvom Emira Кusturice, postigli veliki uspeh. U konkurenciji dve stotine takmičara iz Srbije i Bosne i Hercegovine, karatisti „Zenita“ su osvojili drugo mesto ekipno i okitili se medaljama u pojedinačnim kategorijama.

Karatisti Zenita

Na XV Međunarodnom karate turniru koji je održan u Drvengradu u Mokroj Gori, učestvovalo je 13 klubova i Srbije i Bosne i Hercegovine. Turnir je održan pod pokroviteljstvom Emira Kustururice a tradicionalni turnir bio je prilika ne samo za proveru snage i karate veština, već i za druženje klubova.

U konkurenciji dve stotine takmičara iz Srbije i Bosne i Hercegovine, karatisti „Zenita“ su osvojili drugo mesto ekipno i okitili se medaljama u pojedinačnim kategorijama.

Takmičari „Zenita“ kažu da su jako zadovoljni rezultatom a najviše su osvojili zlatnih medalja. Ističu da su posebno ponosni na činjenicu da su kao tim osvojili drugo mesto.

Karatisti se pripremaju za Balkansko prvenstvo WКC saveza i Srpske karate unije koje će biti održano polovinom aprila u Aranđelovcu a članovi KK „Porcelan“ na takmičenju u Drvengradu uzeli su brojne medalje.

Turnir u karateu

Nakon uspešnog takmičenja u Mokroj Gori i dobrih rezultata, karatisti „Zenita“ pripremaju se za „Markovdanski turnir“  koji će biti održan 12. maja, najverovatnije u balonu u Velikim Crljenima i radiće se po pravilniku karate Saveza Srbije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA