LazarevacSportVesti

Karatistima Kolubare 5 medalja na „Trofeju Beograda“

Karatisti Kolubare bili su uspešni na „Trofeju Beograda“, koji je 31. oktobra održan u Sportskom centru „Banjica“. Na 43. po redu „Trofeju Beograda“ učestvovali su takmičari svih uzrasnih kategorija, od poletaraca do seniora, a manifestacija je organizovana u skladu sa preporukama Kriznog štaba za suzbijanje kovida-19, bez prisustva publike, po grupama i tačno utvrđenoj satnici. U kategoriji nove nade prvo mesto je osvojio Ilija Radonjić, kadet Uroš Ivković bio je treći, kadetkinja Jovana Sredojević drugoplasirana. Pionir Luka Pantelić je prvi u svojoj kategoriji, dok je Ivana Milić, mlada nada, osvojila treće mesto u katama, klasa A.

Trening karatista

„Trofej Beograda“ u karateu, koji je održan po 43. put, potvrdio je da Karate klub Kolubara itekako ima čemu da se nada u budućnosti. Ukupno pet medalja, koje su osvojene u Sportskom centru „Banjica“ dokaz su da su se mladi sportisti ugledali na trofejne karatiste Aleksandra Sinđelića, Dejana Jovanovića, Davora Stamenkovića, Marijanu Smiljanić, Veljka Simića i mnoge druge. Simić, koji je sada u ulozi trenera, priznaje da ovakav uspeh, pet medalja, ipak nije očekivao.

Veljko Simić
Veljko Simić

Ukoliko bude sve išlo po planu, sledeća sezona za karatiste počeće u martu sledeće godine. Do tada, ovim mladim sportistima predstoje redovni treninzi, kako bi se nadoknadilo ono propušteno usled pandemije koronavirusa.

Karate klub Kolubara

U kategoriji ženskih nada treće mesto je pripalo Ivani Milić. Ona nam je rekla da je konkurencija bila žestoka, ali da je očekivala medalju.

Ivana Milić
Ivana Milić

Zlatna medalja na „Trofeju Beograda“ pripala je Iliji Radonjiću. Ilija obećava da će nastaviti sa jačim treninzima, kako bi još spremnije ušao u narednu sezonu.

Ilija Radonjić
Ilija Radonjić

„Trofej Beograda“ održan je uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA