LazarevacSportVesti

Karatistima Kolubare pet medalja na „Zlatnom pojasu“ u Čačku

Proteklog vikenda u Čačku je održan međunarodni turnir „Zlatni pojas Čačak“. Učešće na takmičenju uzeo je i Karate klub „Kolubara“ koji je osvojio 5 medalja. Na ovom takmičenju po uspehu se najviše izdvajaju Nemanja Aranđelović, Nikola i Ilija Radonjić, Aleksandar Stojanović i Luka Pantelić. Članovi ovog kluba nastupaće 15. maja u Beočinu na kupu Srbije. Konkurencija će biti jaka ali takmičari očekuju da će se u Lazarevac vratiti sa velikim uspehom.

Karatisti Kolubare

Trud, vredan rad i predanost ključ su uspeha u svakom sportu. Trener karate kluba „Kolubara“ Veljko Simić pohvalio je svoje takmičare i istakao da se vredan rad i trud itekako isplatio. Karatisti su pokazali zavidnu spremnost proteklog vikenda u Čačku na međunarodnom turniru „Zlatni pojas Čačak“. U Lazarevac su doneli tri zlata , jedno srebro i jednu bronzu.

KK Kolubara

Kruna uspeha u ovoj sezoni za karatiste „Kolubare“ su brojna priznanja sa prestižnih takmičenja i turnira.  Takmičar Luka Pantelić  osvojio je zlato, i nada se da i na  sledećem takmičenju neće izostati uspeh.

Na ovom takmičenju učestvovala su rođena braća Nikola i Ilija Radonić i za televiziju Gem otkrili su koliko je teško kada se bore jedan protiv drugog.

KK Kolubara

Prema rečima Nemanje Aranđelovića i  Aleksandra Stojanovića sport i škola mogu da se usklade.

Mlade nade svakog dana stasavaju u Karate klubu „Kolubara“, a njihov trener kaže da će mnogi od njih biti budući šampioni.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA