Bojan Stević obišao vakcionalni punkt u Vreocima

Pored centralnog vakcinalnog punkta koji smo organizovali u Staroj hali SRC “Kolubara” i sedam izdvojenih punktova koji su otvoreni u seoskim ambulantama, stanovnicima opštine Lazarevac, a naročito zaposlenima u RB “Kolubara” na raspolaganju je još jedan mobilni punkt za vakcinaciju.

Autobus za vakcinaciju koji je obezbeđen u saradnji sa Gradom Beogradom, Sekretarijatom za socijalnu zaštitu i Institutom za javno zdravlje Srbije “Milan Jovanović Batut”, danas je u periodu od 8 do 16 časova parkiran ispred zgrade Komercijale u Vreocima i omogućava svima koji se pojave da se bez zakazivanja vakcinišu.
Autobus za vakcinaciju obišao je predsednik GO Lazarevac Bojan Stević i ovom prilikom istakao da je vakcinacija od izuzetnog značaja kako za zdravlje nacije tako i za ekonomski prosperitet društva.
 “Zahvaljujući predsedniku Republike Akeksandru Vučiću, građani Srbije su jedni od retkih u svetu koji mogu da biraju jednu od četiri vakcine različitog proizvođača i  da iste prime bez zakazivanja” rekao je Bojan Stević.
Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac
Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac
 
image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA