BeogradLazarevacSport

Kik bokser Slobodan Mitrović odneo spektakularnu pobedu u Italiji

Kik boks klub “Kolubara“ učestvovao je na međunarodnom humanitarnom takmičenju “Fate fight night“, u kome su učešće uzeli i klubovi iz Slovenije, Slovačke i Italije. Ovoga puta mečevi su organizovani u italijanskom gradu Trstu, a lazarevački kik bokser Slobodan Mitrović odneo je spektakularnu pobedu. Sredstva sa ovog takmičenja namenjena su osobama sa hendikepom u Italiji, sa autizmom u Sloveniji i Slovačkoj i sa daunovim sindromom u Srbiji.

Sloba Mitrović 1

Sa humanim ciljem “Fate fight“ organizacija okuplja kik boks klubove iz Slovenije, Slovačke, Italije i Srbije. Nakon Slovenije, po drugi put “Fate fight night“ organizovan je u Italiji u Trstu. Iz Srbije učestvovalo je četiri borca, a među njima i Slobodan Mitrović iz Kik boks kluba “Kolubara“. Kako je dogovoreno sva prikupljena sredstva su namenjena osobama sa hendikepom u Italiji, sa autizmom u Sloveniji i Slovačkoj i sa daunovim sindromom u Srbiji.

Sloba Mitrović 2

Bokser Kik boks kluba “Kolubara“ Slobodan Mitrović izrazio je zadovoljstvo zbog spektakularne pobede i učešća u međunarodnom događaju humanitarnog karaktera.

Sloba Mitrović 3

“Fate fight night“ ima za cilj promociju sporta i podršku svim osobama koje žele da se bave sportom, bez obzira na pol, uzrast, fizičku i mentalnu predispoziciju, jer sport jeste i treba da bude dostupan svima podjednako. Učešće kik boks kluba “Kolubara“ u ovom takmičenju svedoči ne samo o profesionalizmu već i o društveno odgovornom i humanom delovanju lazarevačkih kik boksera.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA