KK “Lazarevac” prikupio oko 180 hiljada dinara za koledž jakne i kačkete

Košarkaški klub Lazarevac organizovao je u Centru za kulturu dobrotvorni koncert na kojem su nastupili muzičari iz Lazarevca a sav prihod od prodaje ulaznica opredeljen je za nabavku brendirane opreme za školu košarke ovog kluba. Ulaznice su se plaćale 500 dinara a mladi sportisti i uprava kluba zahvalili su se svim gostima koncerta koji su svojim dolaskom pomogli da košarkaši zaigraju u novoj opremi koja će biti nabavljena.

Dobrotvorni koncert u Centru za kulturu bio je prvi tog karaktera a uprava Košarkaškog kluba želela je na taj način da mališanima koji treniraju obezbedi koledž jakne i kačkete. Namera kluba je da ovakvi koncerti budu tradicionalni kako bi deci bio omogućen kvalitetniji trening. Na koncertu je učestvovalo više lazarevačkih bendova koji su nastupili bez honorara. Košarkaški klub Lazarevac se zahvalio svim muzičarima, roditeljima i sugrađanima koji su podržali ovu akciju.

Glavni trener Košarkaškog kluba Lazarevac Miloš Gerasimović kaže da je zadovoljan 2019. godinom jer su se mladi igrači plasirali u Kvalitetnu ligu Srbije i konstantno napreduju.

U 2020. godini Košarkaški klub Lazarevac proslaviće 25 godina postojanja. Jubilej će se obeležiti nizom turnira za mlađe kategorije, a u saradnji sa Košarkaškim savezom Beograda u planu je organizovanje turnira na koji će biti pozvani svi lazarevački klubovi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA