BeogradLazarevacVesti

KK Paragon donirao paketiće deci sa poteškoćama u razvoju u OŠ „Dule Karaklajić“

KK Paragon donirao je novogodišnje paketiće deci sa poteškoćama u razvoju koji pohađaju OŠ „Dule Karaklajić“. Ovaj klub svake godine oragnizuje novogodišnji koktel za roditelje i decu koja treniraju u Paragonu, ali je uprava rešila da ove godine obraduje i mališane iz „Dulove škole“, kaže Dušan Gašić koordinator mlađih kategorija i dodaje da je uručeno 45 paketića.

Košarkaški klub Paragon, poznat ne samo po sportskim uspesima već i po svom humanitarnom angažmanu, ovog puta je obradovao mališane iz Osnovne škole „Dule Karaklajić“ donacijom novogodišnjih paketića. U skladu sa svojom tradicijom, KK Paragon godišnje organizuje novogodišnji koktel za roditelje i decu koja treniraju u klubu, ali ove godine su se odlučili da prošire krug radosti i daruju i one kojima je to posebno potrebno. Dušan Gašić, koordinator mlađih kategorija u klubu, izrazio je zadovoljstvo ovom inicijativom, ističući da je uprava kluba odlučila da proširi svoj doprinos zajednici. „Ove godine želeli smo da dodatno obradujemo i decu iz „Dulove škole“, a donirali smo im 45 novogodišnjih paketića“, rekao je Gašić.

KK Paragon ambiciozno ulazi u novu godinu i sa velikim planovima.

Svečana uručenja paketića održana su u prostorijama Osnovne škole „Dule Karaklajić“, gde su mališani s oduševljenjem prihvatili svoje poklone. Gest KK Paragona nije samo materijalna donacija, već i izraz pažnje i podrške prema deci s poteškoćama u razvoju, pružajući im toplinu i radost tokom prazničnog perioda.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA