BeogradLazarevacVesti

Program Centra za kulturu za januar 2024. godine

Ova godina bila je uspešna u Centru za kulturu a bogat filmski i scenski program pokazatelj su da je publika u Lazarevcu redovno posećivala ovu ustanovu kulture, kaže direktor Aleksandar Arsenović. On je ovom prilikom poželeo svim sugrađanima uspešnu i bolju Novu godinu i najavio program za januar. Već prvog dana nove kalendarske godine biće organizovana žurka za najmlađe u klubu „Art“ a 13. januara koncert benda „Texas Flood“ za doček Srpske nove godine. U toku januara na repertoaru su dve predstave, 25. januara „Šećer je sitan, osim kada je kocka“ i stand up nastup komičara Neše Bridžisa 31. januara.

Centar za kulturu

Direktor Centra za kulturu Lazarevac, Aleksandar Arsenović, izrazio je zadovoljstvo uspešnom godinom koja je obeležila ovu kulturnu instituciju, ističući da je bogat filmski i scenski program privukao brojnu publiku iz Lazarevca i okoline. Zahvaljujemo se publici koja je redovno prisustvovala našim događajima, čime su doprineli stvaranju bogatog kulturnog života u Lazarevcu“, rekao je Arsenović. Direktor je takođe uputio najbolje želje sugrađanima za Novu godinu, ističući da će Centar za kulturu nastaviti sa organizacijom različitih događaja i programa koji će zadovoljiti ukuse publike.

centar za kulturu

U najavi januarskog programa, Arsenović je najavio nekoliko zanimljivih događaja. Već prvog dana nove godine, u klubu „Art“ će biti organizovana žurka namenjena najmlađima. Za doček Srpske nove godine, 13. januara, planiran je koncert benda „Texas Flood“, obećavajući spektakularan početak godine.

Tokom januara, ljubitelji pozorišta moći će uživati u dve predstave. Prvo, 25. januara, na repertoaru je komedija „Šećer je sitan, osim kada je kocka“, a potom, 31. januara, očekuje nas stand up nastup poznatog komičara Neše Bridžisa.

Što se filmskog porgrama tiče, 18. januara premijerno će biti prikazan film „Nedelja“ o životu pevača Džeja Ramadanovskog.

Centar za kulturu Lazarevac poziva sve sugrađane da se pridruže ovim događajima i zajedno proslave kulturu, smeh i umetnost u godini koja je pred nama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA