BeogradVesti

Klizalište na Tašu kultno mesto u Beogradu

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je klizalište na Tašmajdanu, koje danas otpočinje drugu zimsku sezonu. Kako je tom prilikom podsetio, klizalište je svečano otvoreno prošle godine, posle 37 godina. Za decu su besplatni termini tokom decembra od 15 do 17 časova, a noćno klizanje od 18 do 21 sat namenjeno je odraslima.

Tokom januara i februara, osim termina za klizanje, biće i poseban program kako bi svi uživali, rekao je Vesić.

Za manje od šezdeset dana, prošle godine je skoro trideset hiljada ljudi uživalo na ledu, čime je klizalište ponovo dokazalo da je kultno mestu u gradu. Ono je drugačije od ostalih jer je namenjeno i deci i odraslima, sa odvojenim terminima – rekao je Vesić

On je izrazio veliku zahvalnost ovom sportsko-rekreativnom centru jer je, kako je pojasnio, samo klizalište specifično zbog toga što se nalazi na stadionu i nije ga lako održavati.

Direktor SRC „Tašmajdan” Milan Novović najavio je dobru zabavu i precizirao da će deca školskog uzrasta u navedenim terminima moći da besplatno klizaju uz đačku knjižicu. Cene karata su niže nego lane, a uvedeni su i popusti za studente i školarce.

Na drugom zimskom festivalu „Ice @ Taš”, ulaz je bio besplatan za sve posetioce. Organizator su priredili dobru zabavu, uz bogat muzički i animatorski program.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA