KMF Zemun Samo pravo pobednik je 30. Božićnog turnira u malom fudbalu

Klub malog fudbala Zemun Samo pravo pobednik je 30. Božićnog turnira u malom fudbalu koji se igra u Sportsko rekreativnom centru “Kolubara”. Tim iz Zemuna je u uzbudljivom finalu sa nekoliko preokreta slavio rezultatom 7 – 4 protiv ekipe Kubis keramika. U susretu dva tima više sreće u završnici imali su iskusniji Zemunci i zasluženo slavili a rezultat na poluvremenu je bio 3 – 2 u korist osvajača pehara.

Rukovodstvo i igrači tima Zemun Samo pravo izrazili su zadovoljstvo prikazanom partijom u finalu i istakli da lazarevački Božićni turnir spada među najbolje organizovane, zahvalivši se ujedno i ekipi Kubis keramike na odličnoj utakmici.

Pobednik turnira KMF Zemun Samo pravo tradicionalno svake godine učestvuje na lazarevačkom turniru, izjavio je Denis Inajetović i čestitao ekipi Kubis keramike na odličnoj utakmici.

Samo pravo zauzima treće mesto u Drugoj futsal ligi Srbije i u nastavku sezone, koja počinje sredinom februara, pokušaće da se izbori za ulazak u Prvu ligu, rekao je kapiten tima Branislav Milosavljević.

Zadovoljstvo organizacijom jubilarnog Božićnog turnira i brojem publike izrazio je predsednik Saveza sportova opštine Lazarevac Srđan Blagojević i zahvalio svim timovima u svih sedam konkurencija na učešću.

sportski-centar

Božićni turnir u malom fudbalu završava se 13. januara a u nastavku gledaoce očekuju utakmice u konkurenciji veterana, kadeta, pionira i drugih. Nagradni fond za seniore iznosio je 500 000 dinara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA