Prvi trening na otvorenom BK Grejtest u 2019. godini

Bokserski klub Grejtest održao je na otvorenom prvi trening svojih članova u 2019. godini. Prethodna godina za ovaj klub bila je aktivna i uspešna, takmičari su učestvovali na 101 zvaničnom meču, organizovana su četiri boks meča uz mnogo javnih sparinga i humanitarnih aktivnosti ovih sportista. Klub Grejtest postoji oko tri godine a u 2019. ove takmičare očekuju nove borbe i još uspešnija sezona, nadaju se u klubu.

U Bokserskom klubu Grejtest zadovoljni su 2018. godinom a kako žele da nova bude još uspešnija, odlučili su se da prvi trening bude organizovan na otvorenom, drugog dana Božića. Od 2019. godine očekivanja su velika, mnoštvo treninga i takmičenja koja očekuju pre svega seniore.

Bokserski klub Grejtest tokom tri godine koliko postoji uključivao se u mnoge humanitarne aktivnosti kako bi se pomoglo onim sugrađanima kojima je pomoć najneophodnija a ova praksa će biti nastavljena i tokom ove godine.

Pored velikog broja stalnih članova koji redovno nastupaju i predstavljaju svoj grad ali i državu, ovaj klub može da se pohvali i velikim brojem mališana koji su se opredelili baš za boks.

Boksere Grejtesta već krajem februara očekuje takmičenje na Državnom prvenstvu a učestvovaće i na više međunarodnih turnira.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA