BeogradLazarevacVesti

Ko ima najlepše dvorište u Lazarevcu?

U biblioteci „Dimitrije Tucović“ dodeljene su nagrade pobednicima konkursa „Najlepše dvorište 2023“ koji je organizovala Turistička organizacija GO Lazarevac. Prvo mesto osvojila je Milka Pavlović iz Vrbovna, drugo mesto Miodrag Bojić a treća nagrade otišla je u ruke Ljubisava Pantića. Specijalne nagrade dodeljene su i ostalim učesnicima koji su na poklon dobili sadni materijal preduzeća „Kolubara usluge“ i poklon vaučere preduzeća „Kolor tim“. Dodeli nagrada prisustvovali su i članovi Veća, Jovana Davidovac i Nikola Marinković, koji su pobednicima uručili nagrade.

Konkurs Tursitičke organizacije već šestu godinu izaziva veliku pažnju kod naših sugrađana, pa je i ove zaista bilo teško odabrati najlepše dvorište među prijavljenima, kaže direktor ove ustanove Mirko Kovačević. Komisija je imala težak zadatak ali su i ove godine nagrade otišle u prave ruke.

Cilj  akcije bio je da podstaknemo građane da čuvaju životnu sredinu i rade na uređenju svojih privatnih eksterijera, kako bi nam grad bio lepši i uredniji, a Lazarevac to svakako jeste, kaže Jovana Davidovac, članica Veća GO Lazarevac.

Pravo učešća na Konkursu imali su svi građani sa teritorije Gradske opštine Lazarevac. Konkurs je takmičarskog, motivacionog i nagradnog karaktera. Svi učesnici dobili su zahvalnice za učešće u konkursu a specijalne nagrade dodeljene su Slavici Jovanović i Svetlani Novaković. Posebne nagrade uručene su Tanji Pajović, Slađani Antonijević, Ljubomiru Antonijeviću, Nenadu Tošiću i Milošu Neriću, koji su na poklon dobili po dve sadnice. Organizaciju izbora za najlepše dvorište pomogla je i Biblioteka „Dimitrije Tucović“ i JPKP „Lazarevac“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA