BeogradLazarevacVesti

Predsednik opštine Lazarevac ugostio delegaciju opštine Valandovo iz Severne Makedonije

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević ugostio je delegaciju opštine Valandovo iz Severne Makedonije, sa kojima naša opština ima saradnju još od 1977. godine. Od 2019. godine ove opštine obnovile su sporazum o saradnji a veliku podršku i pomoć opština Valandovo pružila je našim sugrađanima tokom poplava 2014. godine. Predsednik opštine Bojan Stević i gradonačelnik Valandova Pero Kostadinov razmenili su prigodne poklone i najavili nastavak saradnje i dugogodišnjeg prijateljstva.

Sinđelić, Stević i Marinković

Povodom obeležavanja 134 godine od postojanja GO Lazarevac, predsednik opštine Bojan Stević ugostio je delegaciju opštine Valandovo sa kojima već 46 godina naša opština neguje prijateljstvo i saradnju. Sporazum o bratimljenu potpisan je 1977. godine, obnovljen 2019. godine a saradnja ove dve opštine uspostavljena je u raziličitim oblastima. Predsednik Stević zahvalio se gostima na poseti i zahvalio se gradonačelniku Valandova na nesebičnoj pomoći koju su pružili našem narodu tokom majskih poplava 2014. godine.

Pero Kostadinov
Pero Kostadinov

Gradonačelnik Valandova Pero Kostadinov zahvalio se predstavnicima opštine na gostoprimstvu i napomenuo da Valandovo želi da još intezivnije sarađuje sa opštinom Lazarevac.

Stević i Kostadinov

Predstavnici dve opštine razmenili su i prigodne poklone i poželeli da se prijateljstvo neguje još dugo godina i da se saradnja ostvari u svim, društvenim i privrednim aspektima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA