BeogradLazarevacVesti

Ko su autori uvredljivih grafita na lokalu „Kristal“?

Za sada nepoznati počinioci ispisali su uvredljive i preteće grafite na fasadu noćnog kluba „Kristal“ koji je u vlasništvu Miloša Petkovića, člana Gradskog odbora Stranke slobode i pravde. Petković je tim povodom održao konferenciju za novinare na kojoj je rekao da će svoju političku borbu nastaviti, te da ga ovakvi događaju neće pokolebati u daljem radu. Petković je podsetio da su slične uvrede na njegov račun upućivane i tokom prošle godine, u vreme predizborne kampanje. Kaže da ne želi nikoga da optuži za pisanje uvredljivih grafita, da na njegovom lokalu nema kamera, a da će pronalaženje odgovornih lica prepustiti nadležnim organima.
Miloš Petković, člana Gradskog odbora Stranke slobode i pravde
Miloš Petković, člana Gradskog odbora Stranke slobode i pravde

Na fasadi noćnog kluba „Kristal“ u Lazarevcu, čiji je vlasnik Miloš Petković, član Gradskog odbora Stranke slobode i pravde, nedavno su osvanuli preteći i uvredljivi grafiti „Šiptar govno“ i „Marš na Kosovo“. Petković je na konferenciji za novinare rekao da je ponosan na svoje poreklo i da ga ovi grafiti neće pokolebati u daljem političkom angažmanu.

Ceo svoj život živim u Lazarevcu, gde sam rođen i radim privatno i nikada nisam koristio nikakve privilegije ove države. Ponosan sam na svoje poreklo sa svete srpske zemlje i nikada ga nisam krio. Smatram da ove pretnje i uvrede ne vređaju samo mene nego i sve ljude poreklom sa Kosova. To što su uradili ti ljudi, samo je dokaz kakva je demokratija u našem društvu- dodao je Petković.

Petković kaže da su uvrede na njegov račun bile upućivane i tokom prošle godine, u jeku predizborne kampanje.

Nakon objave na društvenim mrežama, koja se tiče bivšeg direktora za investicije u RB Kolubara, Petković je naišao na kritike u javnosti.

Kada su u pitanju uvredljivi grafiti, Miloš Petković nije izneo tvrdnje ko bi mogao da bude počinilac tog dela, već kaže da će ovaj slučaj prepustiti nadležnim organima.

Član Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Miloš Petković izrazio je nadu da se ovakvi incidenti, poput grafita na klubu „Kristal“ više neće ponavljati, bez obzira na političku pripadnost bilo kog građanina ili građanke naše zemlje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA