BeogradIzboriIZBORI 2022LazarevacPolitikaVesti

Koalicija NADA: decentralizacija i departizacija

Predizborni štand koalicije NADA kod Rudarske česme posetio je kandidat za gradskog odbornika Marko Sarić. Ova koalicija, koju čine Demokratska stranka Srbije, Pokret obnove Kraljevine Srbije i 25 organizacija, zalaže se za decentralizaciju svih beogradskih opština i za departizaciju gradske uprave, jer partijska država uništava upravu i struku, i protiv toga treba da se bore sve stranke, poručio je u Lazarevcu Marko Sarić.

Koalicija NADA, koju čine Demokratska stranka Srbije, Pokret obnove Kraljevine Srbije i 25 pokreta i udruženja, organizovala je na platou kod Rudarske česme u Lazarevcu predizborni štand. Stranačke kolege posetio je predsednik Gradskog odbora DSS i kandidat za odbornika Marko Sarić, koji je istakao da se ova koalicija zalaže za decentralizaciju i departizaciju Grada Beograda.

U ovoj koaliciji kažu da su intezivno na terenu i u komunikaciji sa građanima Srbije. Veruju u dobar rezultat na aprilskim izborima.

Aktivisti koalicije NADA ovom prilikom obišli su Spomen kosturnicu u Hramu Svetog velikomučenika Dimitrija gde su položili vence, napomenuvši da je važno čuvati identitet i suverenitet svoje zemlje, poštujući svoje pretke i važne istorijske datume.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA