Kolubara i AdmiralBet – Ruku pod ruku!

AdmiralBet je postao sponzor još jednog kluba. Ovoga puta fudbalskog, superligaš iz Lazarevca. Kolubara ulazi u porodicu sportskih ekipa koje će finansijski pomagati naša kompanija.

Našli smo interes u odličnim partijama Lazarevčana prošle sezone, želji kluba da afirmiše mlade igrače od kojih je veliki broj ponikao u omladinskom pogonu Kolubare i rođen je u Lazarevcu, ali i činjenici da je fudbal najpopularniji sport u ovom gradu.

Radi se o klubu koji postoji više od 103 godine, osnovan je daleke 1919. godine.
Vođeni rukom iskusnog Dejana Đurđevića koji će nastaviti započeto, igrali su odličan fudbal, formirali veoma solidan tim koji za cilj ima novi uzlet i plasman u plej-of naredne sezone. Na tom putu ići će ruku pod ruku sa AdmiralBetom koji uvek ima najviše ambicije i veoma je motivisan da pomaže vrhunski sport.

 

U godini uspeha reprezentacije, Mundijala u Kataru, kompanija ulazi na velika vrata u najkvalitetniji fudbal u Srbiji sa ciljem da u dogledno vreme „Rudari“, kako ih zovu, budu i deo evropskih takmičenja.

Ambicije poznate kompanije i Kolubare su se poklopile, žele prodor u vrh, da nastave da rastu, unapređuju uslove rada i poslovanja, pružaju šansu mladima, pa svakako da i klub iz Lazarevca i AdmiralBet očekuju mnogo od ove saradnje-stoji u saopštenju AdmiralBet-a.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA