BeogradLazarevacVesti

„Kolubarac“ humanitarnom priredbom za Vericu, Janu i Saru

Humanitarna priredba u organizaciji Rekreativnog udruženja i Karate kluba „Kolubarac“ održana je na velikoj sceni Centra za kulturu Lazarevac. U okviru programa nastupili su članovi Ritmičke gimnastike „Kolubarac“, Karate kluba „Kolubarac“, Tae bo fitnes kluba „Kolubarac“ i Dečji hor Centra za kulturu Lazarevac. Novčana sredstva namenjena su za lečenje devojčica Verice, Jane i Sare. Tradicionalna humanitarna priredba „Kolubarac“ organizuje se da promiviše sportove udruženja i nesebično pomogne novčanim sredstvima naše sugrađane kojima je pomoć potrebna.

Već tradicionalno Rekreativno udruženje i Karate klub „Kolubarac“ održavaju humanitarne priredbe, u cilju promocije svojih aktivnosti ali i pomoći sugrađanima. Ovoga puta reč je o sredstvima koja su tokom dve priredbe prikupljena za devojčice Vericu, Janu i Saru.

Svoje takmičarske sposobnosti ali i nivo fizičke spremnosti i umeća tokom ove priredbe pokazali su svi članovi od početnika, do onih koji se uveliko takmiče i postižu uspehe.

Priredba je počela uvodnom motivacionom video prezentacijom, zatim nastupima gimnastičarki i karatista u različitim disciplinama i sa različitm rekvizitima. Posebnu tačku imale su i žene uključene u fitnes program Tae Bo. Humanost je bila samo motiv više za publiku da prisustvuju ovom događaju a gromoglasni aplauzi govore u prilog umeća učesnika i uspešnosti priredbe.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA